Xcusa

Xcusa staat garant voor een goede avond poprock, met een hoofdletter 'R'... en we schamen ons er niet voor! Met sets van 8 tot 10 nummers vullen wij ongeveer 3 x 3 kwartier, wat meestal neerkomt op ca. 3 tot 3,5 uur spelen. Wij zorgen voor een gezellige avond met veel vertier en entertainment. Wil je een nummertje meezingen, geen probleem! De muziek van Xcusa leent zich veelal voor gezellige avonden in kroegen en cafe's, maar wij hebben ook genoeg ervaring met verjaardagsfeestjes, surpriseparty's, bedrijfsfeesten en bruiloften. Voor licht en geluid kan worden gezorgd, afhankelijk van de grootte van de zaal. We zijn niet commercieel, we vragen altijd te weinig! Voor enkele gratis drankjes en een vooraf afgesproken prijs, spelen wij de avond (en hopelijk de zaal) vol! Is je interesse gewekt en wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Xcusa
Xcusa heeft een bericht gedeeld.2 days ago
Mooiste nummer ooit !!! ❤️
Xcusa
Fred van Leer
Mooiste nummer ooit !!! ❤️
Xcusa
Xcusa7 days ago
15-07-2018
Nothing but sunshines on a boat 💦
🌞🌞🌞🌞🌞
Xcusa
Xcusa
Xcusa7 days ago
Vandaag. Precies een jaar geleden. De laatste keer. Elkaar zien. Horen. Voelen. Jij wist het. Wij dachten het. Deze dag. De laatste keer. In onze muzikale hoofden geprent. Iedereen is van de wereld 🎼, en de wereld is van iedereen♥️
Xcusa
Xcusa2 weeks ago
Dat moment dat je als grote fans elkaar eens diep in de ogen kijkt en je je niet beseft dat wij gewoon op dat podium staan. We ♥️ Mel & Chris!
Xcusa
Xcusa2 weeks ago
Dat moment tijdens de soundcheck, dat je denkt dat Mathijs’ gitaar elk moment kan opstijgen = pure schoonheid 🎸
Xcusa
Xcusa
Xcusa heeft de omslagfoto bijgewerkt.2 weeks ago