Zoals je kunt lezen in onze biografie, is Xcusa in 2002 ontstaan. Van origine bestaat de band uit Gino van der Spree (drums), de gebroeders Ivo en Melvin Vittali (vocals, slaggitaar) en is de band in 2005 uitgebreid met sologitarist Mathijs Vleeming en is in 2015 Rob Fokker (bas) aan het team toegevoegd.

Xcusa staat garant voor een goede avond poprock, met een hoofdletter ‘R’ (?)… maar we schamen ons er niet voor! Met sets van 8 tot 10 nummers vullen wij ongeveer 3 x 3 kwartier, wat meestal neerkomt op ca. 3 tot 3,5 uur spelen. Wij zorgen voor een gezellige avond met veel vertier en entertainment. Wil je een nummertje meezingen, geen probleem!

De muziek van Xcusa leent zich veelal voor gezellige avonden in kroegen en cafe’s, maar wij hebben ook genoeg ervaring met verjaardagsfeestjes, surpriseparty’s, bedrijfsfeesten en bruiloften. Voor licht en geluid kan worden gezorgd, afhankelijk van de grootte van de zaal.

We zijn niet commercieel, we vragen altijd te weinig! Voor enkele gratis drankjes en een vooraf afgesproken prijs, spelen wij de avond (en hopelijk de zaal) vol!

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie, neem dan rustig contact met ons op.